English

Motiverende foredrag med Søren Holmgren

I sine foredrag fortæller Søren Holmgren om, hvilke tanker og filosofier der ligger bag hans succes. Han deler ud af sine erfaringer og fortæller, hvordan han bruger værktøjer fra elitesportens verden i sit daglige arbejde i erhvervslivet.

Søren Holmgren viser gennem sine foredrag, hvordan han med sin glæde og begejstring overvinder modgang - hvordan han vender at have odds mod til sig til at have odds med sig. Og det er grundstenen i den livsfilosofi, som Søren Holmgren bygger sine foredrag, sit arbejde og sit liv på. Selvom han har personlig succes, er han meget opmærksom på, at han også er en del af et team - hvis holdet ikke fungerer, så fungerer individet heller ikke uanset, hvor dygtig den enkelte er.

Et foredrag med Søren Holmgren indeholder masser af grin og positive oplevelser, som får publikum op af stolene og ud i livet med et smil på læben - en spændende oplevelse med en mand, der taler om, hvordan man gør sit liv til en succes på trods af svære odds og masser af udfordringer i dagligdagen.


Alting handler om indstilling

Det er både morsomt og gribende, når Søren Holmgren fortæller om, hvordan han som blind fandt vejen til succes i internationalt erhvervsliv.

Foredraget er for alle, der ønsker at lade sig smitte med motivation og begejstring og få konkrete værktøjer til selv at skabe udvikling og forandring.


Forøg din gennemslagskraft

I dette foredrag vil Søren Holmgren give sine helt enkle men effektive værktøjer til at øge sin gennemslagskraft. Det vil være teknikker som aktiv lytning, spørgeteknik og håndtering af indvendinger m.m. Det hele krydres med gode historier fra livet som sælger.


Bagsiden af medaljen

Hvad stiller man op, når drømmen om succes bliver et ubærligt pres? Og hvordan håndterer man det, når presset forvandles til stress eller måske endda angst?

Vi lever i en hverdag, hvor vi ikke altid selv er i førersædet. På arbejdspladsen bliver der sat mål op for os. Når vi kommer hjem, er det familielivet, der kræver vores fulde opmærksomhed. Vi får let travlt med at opfylde andres forventninger, krav og behov. Og så er der alt det andet, vi også burde; spise sundere, motionere mere, skælde mindre ud, være en mere nærværende partner, kollega, forælder og ven. Listen er uendelig.

I vores travle hverdag risikerer vi at glemme os selv. Samtidig længes vi efter selv at komme tilbage i førersædet. Dette foredrag handler om, hvordan netop dét bliver muligt.

Søren Holmgren har selv gået hele vejen og har desuden arbejdet med utallige erhvervsfolk og atleter, om netop håndteringen af dette sundhedstruende pres. I foredraget deler Søren sine indsigter i hvilke tilgange og teknikker, der skal til for at kunne håndtere det pres, mange oplever både erhvervsmæssigt og privat, og du får indblik, i hvordan du ved hjælp af bevidste målsætninger og inspirerende leveregler kan vende presset til en drivkraft og atter indtage førersædet i dit eget liv!


Mentaltræning til hverdagsbrug

Mentaltræning er efterhånden et emne enhver seriøs atlet forholder sig til. Ved OL i Beijing i 2008 havde 99 ud af 100 atleter en bevidst mentaltræningsstrategi.

Men mentaltræning er ikke kun et elitesportsligt fænomen. Også i erhvervslivet og på hele forsknings- og uddannelsesområdet er mentaltræning et stærk kort at have på hånden. Denne form for træning kan nemlig vise sig at spille en afgørende rolle i alle præstationskrævende sammenhænge.

I foredraget “Mentaltræning til hverdagsbrug” giver Søren Holmgren ved hjælp af konkrete cases en introduktion til mentaltræningens ABC - rettet mod sport og/eller erhvervslivet.