English

Motiverende foredrag med Søren Holmgren

I sine foredrag fortæller Søren Holmgren om, hvilke tanker og filosofier der ligger bag hans succes. Han deler ud af sine erfaringer og fortæller, hvordan han bruger værktøjer fra elitesportens verden i sit daglige arbejde i erhvervslivet.

Søren Holmgren viser gennem sine foredrag, hvordan han med sin glæde og begejstring overvinder modgang - hvordan han vender at have odds mod til sig til at have odds med sig. Og det er grundstenen i den livsfilosofi, som Søren Holmgren bygger sine foredrag, sit arbejde og sit liv på. Selvom han har personlig succes, er han meget opmærksom på, at han også er en del af et team - hvis holdet ikke fungerer, så fungerer individet heller ikke uanset, hvor dygtig den enkelte er.

Et foredrag med Søren Holmgren indeholder masser af grin og positive oplevelser, som får publikum op af stolene og ud i livet med et smil på læben - en spændende oplevelse med en mand, der taler om, hvordan man gør sit liv til en succes på trods af svære odds og masser af udfordringer i dagligdagen.

Download folder om foredrag med Søren Holmgren her.