English

Sidste nyt

Se dansk YouTube video om foredrag med Søren Holmgren. Klik her...


Se engelsk YouTube video om foredrag med Søren Holmgren. Klik her...

Se Søren Holmgren i TV2 Lounge om mental træning. Klik her...

Læs portræt bragt i JP Business. Læs...

Hør Søren Holmgren fortælle om sine tanker dengang han fik at vide, at han ville blive blind. Download podcast

Se interview med Søren Holmgren i TV2 Lounge. Klik her...Udsyn møder indsigt
Foredrag: Jeg ser ingen begrænsninger. Jeg inspirerer til forandring. Jeg taler om motivation og begejstring. Jeg deler med publikum, hvordan jeg har brugt mine værktøjer fra elitesport til at blive en succes i erhvervslivet. Og jeg giver garanti for underholdning og stof til eftertanke.

Kurser: Personlig motivation og mental styrke. Overbevisende argumentation og personlig gennemslagskraft. Skræddersyede salgstræningskurser.
Tak for din helt fabelagtige entre på vores Lederforum i mandags. Jeg har ikke nærlæst evalueringsskemaerne, men kan alligevel konstatere, at dit navn figurerer på næsten alle sedler, når der spørges til: Hvad var godt? Ann Klinge HR-konsulent      Det var FANTASTISK. Du leverede endnu engang ’varen’, og vi gik hjem både med ondt i kæben af at grine og med hovedet fyldt med pointer til eftertanke. TAK for det. Allan Lardell, DR Sjælland      Hej Søren! 1000 tak for dit bidrag og indlæg. Endnu engang må jeg sige at jeg er imponeret og har dyb respekt for dig - der findes kun ganske få af din slags :o) Jette Bekke, MCS