English

Tilmeld dig itoi's nyhedsbrev

.
Fornavn
Efternavn
Firma
Email *

Sidste nyt

Nu kan du købe online mentaltræning for sportsfolk. Download brochure her.
Læs mere og køb her.

Se dansk YouTube video om foredrag med Søren Holmgren. Klik her...


Se engelsk YouTube video om foredrag med Søren Holmgren. Klik her...

Se Søren Holmgren i TV2 Lounge om mental træning. Klik her...

Hjælp i to i ved at deltage i global motivations undersøgelse. Deltag

Læs portræt bragt i JP Business. Læs...

Hør Søren Holmgren fortælle om sine tanker dengang han fik at vide, at han ville blive blind. Download podcast

Se interview med Søren Holmgren i TV2 Lounge. Klik her...

Soundtrack til personlig succes. Open Up Your Eyes. Læs og lyt...Udsyn møder indsigt
Foredrag: Jeg ser ingen begrænsninger. Jeg inspirerer til forandring. Jeg taler om motivation og begejstring. Jeg deler med publikum, hvordan jeg har brugt mine værktøjer fra elitesport til at blive en succes i erhvervslivet. Og jeg giver garanti for underholdning og stof til eftertanke.

Kurser: Personlig motivation og mental styrke. Overbevisende argumentation og personlig gennemslagskraft. Skræddersyede salgstræningskurser.
Du er uden tvivl den bedste og mest motiverende oplægsholder, jeg har oplevet. Jeg har hørt de fleste af dine pointer før, men med din baggrund, imponerende resultater, humor, levering og smittende livsglæde gav de virkelig mening Michael, Søndagsavisen      Tak for din helt fabelagtige entre på vores Lederforum i mandags. Jeg har ikke nærlæst evalueringsskemaerne, men kan alligevel konstatere, at dit navn figurerer på næsten alle sedler, når der spørges til: Hvad var godt? Ann Klinge HR-konsulent      Hej Søren. Tusind tak for en god oplevelse. Det var et meget inspirende, spændende og humørfyldt foredrag, som alle nød rigtig meget. Vi glæder os til at læse din bog. Lillian Schmidt, Virksomhedsleder Børnehuset Elmedalen