Bagsiden af medaljen

Bagsiden af medaljen

Guldmedaljer fra OL i Sydney 2000 og Athen 2004

Hvad stiller man op, når drømmen om succes bliver et ubærligt pres? Og hvordan håndterer man det, når presset forvandles til stress eller måske endda angst?

Vi lever i en hverdag, hvor vi ikke altid selv er i førersædet. På arbejdspladsen bliver der sat mål op for os. Når vi kommer hjem, er det familielivet, der kræver vores fulde opmærksomhed. Vi får let travlt med at opfylde andres forventninger, krav og behov. Og så er der alt det andet, vi også burde; spise sundere, motionere mere, skælde mindre ud, være en mere nærværende partner, kollega, forælder og ven. Listen er uendelig.

I vores travle hverdag risikerer vi at glemme os selv. Samtidig længes vi efter selv at komme tilbage i førersædet. Dette foredrag handler om, hvordan netop dét bliver muligt.

Jeg har selv gået hele vejen og har desuden arbejdet med utallige erhvervsfolk og atleter, om netop håndteringen af dette sundhedstruende pres. I foredraget deler jeg sine indsigter i hvilke tilgange og teknikker, der skal til for at kunne håndtere det pres, mange oplever både erhvervsmæssigt og privat, og du får indblik, i hvordan du ved hjælp af bevidste målsætninger og inspirerende leveregler kan vende presset til en drivkraft og atter indtage førersædet i dit eget liv!