Coaching

Opnå udvikling med coaching

Billede

Jeg fungerer som ekstern coach og sparringspartner for mange ledere og medarbejdere i en række danske virksomheder. Jeg har en omfattende erfaring i at støtte og vejlede mennesker til personlig og faglig udvikling indenfor mange forskelligartede felter.

Det, mine klienter får med mig som coach, er:

  • en uvildig persons sparring med henblik på udvikling indenfor udvalgte områder, som vi definerer i fællesskab.
  • et trygt og tillidsfuldt samarbejde uden historiske eller følelsesmæssige problemstillinger.
  • et nuanceret og perspektiverende input til at opnå de definerede mål.

Et typisk forløb indeholder 3-5 møder hen over seks måneder. Alle møder sluttes af med udvælgelse af hvilke “actions”, der skal arbejdes med indtil næste møde. Årsagen til denne fremgangsmåde er, at der skal handling til at bryde den vanetænkning, vi har og de mønstre, vi naturligt forsøger at skabe i vores hverdag.

Jeg bruger JTI persontype-test i mit arbejde som coach. JTI testen skaber et godt udgangspunkt for dialog ved de første møder, og gennem coachingforløbet bruger vi den indsigt, vi får, til at skabe refleksion og udvikling.

Jeg laver coaching på alle organisatoriske niveauer i en virksomhed. Det kan være executive coaching, life-coaching, salgs-coaching eller andet, der kan bidrage til personlig eller forretningsmæssig udvikling. 

Hvis du er privatperson foregår sessionerne i Lynge i Nordsjælland. Hvis det er i firma-regi, kommer jeg gerne ud til din virksomhed.