Find din persontype

Find din persontype

Find din persontype

Se dig selv gennem Jungs øjne, og lær dig selv bedre at kende.

Vil du gerne blive mere bevidst om, hvordan du kommunikerer, bygger relationer og når de mål, du sætter dig? Så prøv en JTI persontypetest med en professionel tilbagelæsning, der tager udgangspunkt i dig, din rolle og din hverdag. 
Ifølge den verdenskendte psykiater Carl Jungs typeteori er vi mennesker mere eller mindre bevidste om, hvordan vi får energi i de relationer, vi befinder os i, lige som vi kan være mere eller mindre bevidste om, hvordan vi bedst opfatter og giver informationer, hvordan vi vurderer en given situation, samt hvordan vi foretrækker at indrette vores hverdag. Uanset hvor bevidste – eller ubevidste - vi er, kan det altid være personligt udviklende og meget lærerigt at opdage, hvilke personlige præferencer, vi selv har. En forståelse for egne og andres præferencer giver en større selvindsigt og ikke mindst mulighed for at blive endnu bedre til at forstå, kommunikere, samarbejde og bygge relationer. Denne indsigt kan gavne dig både personligt og fagligt uanset hvem du er, og hvor du er.

Jeg har sammensat en JTI-pakke til dig, der vil:

 • opnå nye indsigter og udvikle dig personligt
 • styrke din kommunikation på jobbet og privat
 • blive endnu bedre til at bygge relationer
 • forstå andres adfærd og kommunikation.

Har du lyst til at lære dig selv bedre at kende, og har du lyst til at blive endnu bedre til at kommunikere, samarbejde og bygge relationer, så skriv til mig. Vi kan hurtigt gå i gang.

Pakken indeholder:

 • En JTI test som tages online. Jeg bruger Center for Ledelses portal. Du får link via mail fra mig.
 • En virtuel samtale, hvor vi taler om testen, og om hvordan dine præferencer fordeler sig. Desuden vil vi sammen undersøge, hvorledes præferencerne kan bringes aktivt i spil i dine personlige og faglige relationer.
 • Tre PDF-dokumenter med forskellig information om JTI testen og karakteristika ved dine præferencer.
 1. Oversigt over testresultatet af din personlige test (4 sider)
 2. Beskrivelse af de karakteristika, der er ved kombinationen af dine præferencer samt input til refleksioner indenfor ledelse, samarbejde og kommunikation (15 sider)
 3. E-bog om Jungs teori om præferencer og en samlet oversigt over alle de mulige præference-sammensætninger (71 sider)
 • Lydfil med optagelse af vores samtale, så du kan være sikker på ikke at gå glip af nogle detaljer.